Tonyina a la planxa, amb boletes de patata
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos talls de tonyina de 200 grams cadascun
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Aigua
- Mantega
- Una patata grossa
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Un planxa
Un estri per fer boletes de fruites
Una paella mitjana
Una espàtula plana metal·lica
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, amb l'estri per fer boletes, buidem la patata, i les posem a coure amb aigua i sal. Quan encara estan al " dente ", les traiem, les escorrem i les saltegem en una paella amb mantega, fins que veiem que són rossetes, les espolsem amb julivert picolat, i les reservem.
Tot seguit, en una planxa ben calenta, amb un rajolí d'oli, posem la tonyina salpebrada, i la coem per les dues bandes, fins que veiem que és cuita.
En el moment de servir-la, posem els dos talls de tonyina a la part de dalt del plat, i a la part de baix, posem les boletes de patata saltajades, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
975 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.