Tonyina a la planxa, amb boletes de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos talls de tonyina de 200 grams cadascun
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Aigua
  • Mantega
  • Una patata grossa

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Un planxa
Un estri per fer boletes de fruites
Una paella mitjana
Una espàtula plana metal·lica
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, amb l'estri per fer boletes, buidem la patata, i les posem a coure amb aigua i sal. Quan encara estan al " dente ", les traiem, les escorrem i les saltegem en una paella amb mantega, fins que veiem que són rossetes, les espolsem amb julivert picolat, i les reservem.
Tot seguit, en una planxa ben calenta, amb un rajolí d'oli, posem la tonyina salpebrada, i la coem per les dues bandes, fins que veiem que és cuita.
En el moment de servir-la, posem els dos talls de tonyina a la part de dalt del plat, i a la part de baix, posem les boletes de patata saltajades, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: