Pastis de pasta de full amb dues capes de crema i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres planxes de pasta de full
  • Dos litres de crema pastissera( la podeu trobar a les meves re ceptes )
  • Un ou batut
  • Farina
  • 50 grams de pinyons
  • Sucre

6 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un pinzell
Un bol petit de vidre
Una safata de cartro ractangular, amb blonda
Una planxa pel forn
Paper sulfuritzat
Una mànega pastissera amb un broc llis, gran
Un bufador

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Tot seguit, tallem tres planxes de 30 centimetres de llarg, per 15 d'ample.
Seguidament, punxem les tres planxes de pasta de full per les dues cares, en pintem una amb ou batut, escampem els pinyos pel damuny, i tot seguit, ho espolsem amb força sucre.
A continuació, posem les tres plaques en el forn amb un paper sulfuritzat, a 180º, fins que la pasta de full, ja és torradeta.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim una placa amb la crema, l'espolsem amb sucre, i amb l'ajud del bufador, la cremem.
Tot seguit, ho tapem amb un altre capa de pasta de full, i amb l'ajud de la mànega pastissera, la omplim amb la crema pastissera. Ho espolsem amb sucre, i també la cremem amb l'ajud del bufador. A continuació, posem la placa que porta el sucre i els pinyons, tot tapant el pastis, el posem a la safata de cartró amb blonda, i ja tenim el pastis de dues capes de crema, per sevir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: