Bacallà al vapor amb verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà dessalat
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Tres pastanagues grosses
  • Dos cabassons grans
  • Una branca d'àpi
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Vint i quatre cebetes del platillo

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola marinera
Una aranya de filferro
Un estri per fer boletes de fruites
Quatre plats de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, agafem les pastanagues i els carbassons, i amb l'estri per fer boletes, els anem buidant i fent-ne boletes. Seguidament, pelem les cebetes del platillo, i les posem en un cassó amb aigua mineral i un polsim de sal, juntament amb les boletes de pastanaga i carbassons.
Quan les verdures estiguin al " dente ", les passem a la cassola marinera, juntament amb els quatre lloms de bacallà, amb la pell cap amunt, i la suficient aigua perqué es cogui.
Quan el bacallà ja és cuit, el traiem en compte que no es trenqui, posem els lloms de un en un en cada plat amb la pell cap a vall, repartim les verduretes en cada plat, ho reguem amb un raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula, sense l'àpi ni el llorer.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: