Nyòquis amb crema de pèsols i encenalls de pernil de porc Duroc

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de Nyòquis
  • 120 g de Pernil de porc Duroc
  • Aigua
  • Sal

Per la crema de pèsols:

  • 2 Cebes tendres dolces
  • 1 Porro
  • 1 kg de Pèsols desgranats
  • 1 litre de brou
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

Dels nyòquis:

-En una olla hi posem aigua. Quan bull, hi tirem una mica de sal i els nyòquis. El temps de cocció ve en el paquet.

De la crema de pèsols:

-Pelem les cebes i el porro. Poseu oli en una olla i hi aboquem les cebes i el porro tallats a làmines fines; hi afegim sal al gust i ho deixem coure a foc lent fins que la ceba quedi tova i comenci a agafar color.
-Aleshores hi incorporem els pèsols, ho barregem bé, tapem l’olla i ho deixem coure fins que el pèsol comenci a canviar de color.
-Hi afegim el brou i ho deixem coure, a foc alt, uns 10 minuts.
-Ho passem tot per la batedora elèctrica fins a obtenir la consistència de crema.

Per emplatar:

-En un bol, barregem bé els nyòquis amb la crema de pèsols.
-Posem els nyòquis barrejats amb la crema de pèsols i per sobre encenalls de pernil Duroc.

45min


Recepta de cuina de Nyòquis amb crema de pèsols i encenalls de pernil de porc Duroc

En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!