Aletes de pollastre amb pebrot

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 Aletes de pollastre (2 o 3 per persona)
  • 2 Cullerades de salsa de soja
  • 1 Cullerada de mel
  • Oli d’oliva
  • 1/2 Copa de brandi
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 4 Pebrots

4 racions

Elaboració

Una hora abans posem les aletes en una safata de forn, hi tirem la sal i el pebre, i amb un pinzell les pintem amb una barreja
feta amb l’oli, la soja , la mel i el brandi. Reservem una mica de la barreja.
Mentre escalfem el forn a 200ºC.
Passada aquesta estona, posem la safata amb les aletes al forn durant uns 30 minuts i de tant en tant, les pintem amb la barreja que hem reservat, els hi donem la volta fins que siguin daurades.
Finalment, en una paella fregim els pebrots sencers amb una mica d’oli i sal. Els eixuguem bé amb paper, perquè no quedin oliosos.
Muntem el plat amb 2 o 3 aletes per persona i un pebrot.

40min


Recepta de cuina de Aletes de pollastre amb pebrot

En el plat per degustar-les

Recepta de cuina de Aletes de pollastre amb pebrot

Detall de les aletes al plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: