Romesco de gambots amb cloïsses i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze gambots grossos
  • Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
  • Un got de conyac
  • 600 grams de cloïsses
  • 400 grams de mongetes del gantxet cuites
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa plana
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un colador fí
Un paella gran

Elaboració

Primerament, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem el romesco com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, en un cassó gran, posem les cloïsses amb mig dit d'aigua, i les obrim. Tot seguit, amb l'ajud d'un colador fí, colem el suc i el guardem.
En una paella amb un rajolí d'oli, saltegem els gambots, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
A part, en una cassola de terrissa plana, posem un got de conyac, l'escalfem i l'encenem.
Quant encara és encés, afegim una bona quantitat de romesco i el fumet necesari per fer els gambots, i anem remenant amb el batedor de varetes. Tot seguit, corregim de sal i hi afegim els gambots, les cloïsses i les mongetes del ganxet.
Donem unes quantes sacsejades a la cassola en forma de cercle, afegim força julivert picolat, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: