Meló a la planxa amb sucre cremat i gelat de vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un meló mitjà
  • Mantega
  • Sucre
  • Gelat de vainilla

4 racions

Utensilis

Una planxa
Un estri per fer boles de gelat
Una espàtula plana metal·lica
Quatre plats de porcellana de postre
Un bufador o pala de cremar

Elaboració

Primerament, pelem el meló, retirem les llavors i el tallem a rodelles d'un dit de gruix.
Seguidament, l'untem amb mantega per les dues cares i ho posem damunt la planxa a foc baix, fins que el meló quedi una mica rosset.
Tot seguit, posem les rodanxes de meló en cada plat, ho espolsem amb el sucre, i tot seguit ho cremem amb l'ajud del bufador o la pala de cremar.
En el moment de servir-ho a taula, en el forat del centre de la rodella de meló, afegim una bola de gelat de vainilla, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: