Cassoletes amb boletes de síndria, i gelatina de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit cassoletes de mida mitjana
  • Mitja síndria
  • Un pot de gelatina de poma
  • Un rajolí d'aigua

4 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un estri per fer boletes de fruites
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre
Una safata de cartró rodona, amb blonda

Elaboració

Primerament, tallem la síndria en dues meitats, i amb l'ajud de l'estri per fer boletes, l'anem buidant i posant les boletes en el bol de vidre.
Tot seguit, en el cassó a foc baix, posem un rajolí d'aigua i la quantitat necessària de gelatina de poma.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quant la gelatina ja és desfeta, afegim les boletes de síndria, ho remenem una mica, i ja podrem passar a omplir les cassoletes, amb l'ajud d'una cullera gran. Quant ja hem omplert les cassoletes, les posem a la nevera perquè gelatinitz-in i tot seguit, ja les podrem servir en una safata de cartró amb blonda, a raó de dues per persona.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: