Saltat de carxofes, botifarra negra de perol, espàrrecs verds i bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Una botifarra negra de perol
- 300 grams de gírgoles
- 400 grams de carxofes congelades
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Una llimona
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella mintjana
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una llimona tallada en dues meitats, posem a coure les carxofes fins que siguin cuites, i les reservem.
Tot seguit, tallem les gírgoles en juliana i les fregim amb un raig d'oli, salpebrades, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, tallem els espàrrecs a trossos regulars, i els saltem en una paella amb un raig d'oli, i els reservem.
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem : les carxofes, els bolets i els espàrrecs, i tot seguit, afegirem la botifarra tallada a rodelles una mica gruixudes, i passats uns dotze minuts, ja ho podrem posar a la safata de porcellana blanca, i treure-ho a taula, en la mateixa safata.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3543 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.