Boletes de parmentier amb gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de parmentier ( el trobareu a les meves receptes )
  • La part blanca de dos porros, picolats
  • 500 grams de gambetes petites amb pell, pelades
  • Oli d'oliva
  • Oli de girasol
  • Sis ous batuts
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Conyac

8 racions

Utensilis

Una safata de cartró rectangular, amb blonda
Una paella gran
Un cassó gran
Un atuell rectangular fondo
Una safata plana metal·lica
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Un colador fí

Elaboració

Primerament, farem el parmentier com explico a la meva recepta.
Seguidament, en un cassó gran amb un rajolí d'oli d'oliva, saltarem els porros amb un polsim de sal, i les gambetes pelades. Quan tot plegat és fregit, afegim un rajolí de conyac i ho flamegem.
A continuació, quan és fred, amb l'ajud d'un ganivet, ho picolem tot ben picolat, i ho barregem amb el parmentier que ja tenim fet.
Tot seguit, ho posem en un atuell, i ho tapem amb una mica de paper film, i ho posem a la nevera al menys dues hores abans de fer-les.
Mentrestant, batim els ous en un bol, i posem el pa ratllat en en la safata metal·lica.
En el moment de fer les boletes, anem agafant porcions de la pasta de parmentier i gambetes, i fem com si fosin mandonguilles. Primer les passem per l'ou batut, després pel pa ratllat, i en una paella amb oli de girasól, les anem fregint, fins que són ben dauradetes.
Seguidament, les posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja les podrem posar a la safata de cartró amb blonda, i treure-les a taula.

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: