Musclos arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres quilos de musclos grossos
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre
Una safata plana
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un dit d'aigua, obrim els musclos i els reservem.
Un cop freds, els anem traient de la clova, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els posem en una safata de porcellana blanca, i ja els podrem treure a taula, per fer l'aperitiu.

1h

Notes

Per fer aquesta recepta, millor si comprem musclos de Galícia, ben grossos.
Aquesta recepta, també la podem fer arrebossant els musclos en tempura, en comptes d'arrebossar-los com fem en aquesta recepta, ja que ens quedaran més suaus de gust i més cruixents al menjar-los.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: