Borratges amb cloïsses i arròs del Delta

Categoria:
Típica de: Espanya → Terol- Poble de Vall-de-roures
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g d’arròs del Delta.
  • 400 g de borratges
  • 10 Cloïsses
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Sal negra

2 racions

Elaboració

Rentem bé les fulles de borratges, per eliminar la terra i altres restes. Les trossegem.
Posem a bullir una mica d'aigua i quan bulli hi tirem les fulles i es deixen fins que tornin a bullir. Són uns 15 minuts. S'escorren bé.
Al mateix temps en un cassó amb aigua i sal, hi tirem l’arròs . Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre es fa l’arròs en una paella amb una mica d’oli, saltegem les cloïsses.
Barregem les borratges amb l’arròs.

Per emplatar:

En un plat, omplim un motlle amb la barreja de borratges i arròs, hi posem les cloïsses (5 per persona) i un raig d’oli d’oliva verge amb una mica de sal negra.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Borratges amb cloïsses i arròs del Delta

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: