Estofat de porc amb pebrots a tires i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de presa de porc, tallada a tacs
  • Un pot de tires de pebrot vermell
  • 400 grams de gírgoles tallades a juliana
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre en pols
  • Una copa de conyac
  • Dos cullerots de tomàquet fregit
  • Aigua
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la presa de porc fins que és una mica rosseta. Seguidament, afegim: el llorer, la ceba, els alls, els pebrots a tires i el tomàquet fregit. Quan tots els ingredients són ben fregits, afegim un polsim de sal i pebre negre, i una copa de conyac. Tot seguit, cobrim la carn amb aigua, i deixem coure a foc baix, fins que la carn sigui gairebé cuita.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem les gírgoles salpebrades, tallades a juliana. Un cop mig cuites, les afegim a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure fins que la carn sigui ben tova, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: