Estofat de porc amb pebrots a tires i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de presa de porc, tallada a tacs
  • Un pot de tires de pebrot vermell
  • 400 grams de gírgoles tallades a juliana
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre en pols
  • Una copa de conyac
  • Dos cullerots de tomàquet fregit
  • Aigua
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la presa de porc fins que és una mica rosseta. Seguidament, afegim: el llorer, la ceba, els alls, els pebrots a tires i el tomàquet fregit. Quan tots els ingredients són ben fregits, afegim un polsim de sal i pebre negre, i una copa de conyac. Tot seguit, cobrim la carn amb aigua, i deixem coure a foc baix, fins que la carn sigui gairebé cuita.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem les gírgoles salpebrades, tallades a juliana. Un cop mig cuites, les afegim a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure fins que la carn sigui ben tova, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: