Popets ofegats amb favetes babi i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de popets congelats 40/60
  • 600 grams de favetes babi, congelades
  • Aigua
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una branca d'àpi
  • Dos alls pelats, sense el cor
  • Dos rovells d'ou
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Una escorredora
Un morter amb la seva mà

Elaboració

Primerament, en el morter amb els dos alls i els ous, fem un allioli, i el reservem.
Tot seguit, en una cassó amb: aigua, sal, una branca d'àpi, i dues fulles de llorer, posem a coure les favetes. Quan són cuites, les escorrem i les reservem, tot guardant una mica del brou de la cocció.
Seguidament, en una paella gran amb un rajolí d'oli, saltegem els popets, fins que veiem que són cuits.
Tot seguit, els fiquem a la cassola juntament amb les favetes, afegim quatre cullerots d'allioli, ho remenem tot ben remenat, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

855 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: