Mussola (Caçó) a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de mussola (Caçó), tallat a trossos regulars
  • Dotze alls pelats
  • Sis patates cascades
  • Tomàquet fregit
  • Vi blanc
  • Pebre negre en pols
  • Fumet de peix (el podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera, de terrissa

Elaboració

Primerament, en la cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregirem els alls pelats, fins que estiguin molt torrats. Tot seguit, afegirem quatre cullerots de tomàquet fregit, i un got de vi blanc.
A continuació, afegim el suficient fumet de peix com per coure les patates, i les hi afegim.
Seguidament, deixem que coguin les patates, i quan estiguin gairebé cuites, afegim els talls de mussola salpebrats, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, a foc baix.
Abans de retirar la cassola del foc, espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: