Suquet de mussola o caçó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Talls de mussola o caçó (rodanxes)
- 2 Patates petites/mitjanes
- 1 Litre de fumet de peix cassolà
- 1 Cabeça d'alls
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
1 racions
Elaboració
Pelem, netegem i tallem les patates a daus més aviat grossos.
En una olla, hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem les patates i les deixem coure uns 12 minuts, s'acabaran de fer mentre anem fent el suquet .
Salem i enfarinem les rodanxes de mussola.
En una paella amb una mica d'oli, enrrossim la mussola, fregint-la un minut per costat.
Agafem una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi tirem la cabeça d'alls, el litre de fumet i les patates.
Deixem coure uns 10 minuts i hi posem la mussola.
Ho deixem coure, uns 10 minuts i llestos
30min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.