Suquet de mussola o caçó

Ingredients

  • 4 Talls de mussola o caçó (rodanxes)
  • 2 Patates petites/mitjanes
  • 1 Litre de fumet de peix cassolà
  • 1 Cabeça d'alls
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina

1 racions

Elaboració

Pelem, netegem i tallem les patates a daus més aviat grossos.
En una olla, hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem les patates i les deixem coure uns 12 minuts, s'acabaran de fer mentre anem fent el suquet .
Salem i enfarinem les rodanxes de mussola.
En una paella amb una mica d'oli, enrrossim la mussola, fregint-la un minut per costat.
Agafem una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi tirem la cabeça d'alls, el litre de fumet i les patates.
Deixem coure uns 10 minuts i hi posem la mussola.
Ho deixem coure, uns 10 minuts i llestos

30min


Recepta de cuina de Suquet de mussola o caçó
Fregint la mussola enfarinada.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Suquet de mussola o caçó
Tot el conjunt. Patates bullint, cassola amb el fumet,...
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Suquet de mussola o caçó
L'últim xup-xup del suquet de mussola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3555 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: