Saltejat de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de bolets variats, en aquest cas: rovellons, ceps i rossinyols. Podem ser altres bolets, evidenment.
  • 3 Dents d'all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Rentem molt bé els bolets, amb el mínim d’aigua possible. No hi pot quedar ni un gra de sorra. Els escorrem bé i trossegem els grossos.
Laminem els dents d’all i els reservem.
Agafem una paella, hi posem una mica d’oli i els bolets amb una mica de sal amb els alls laminats.
Mentre, piquem una mica de julivert i el reservem.
El foc alt i la paella tapada. Passats uns 5 minuts, mirem si han tret tota l’aigua.
Si és així, posem el foc una mica més baix i destapem la paella. Els anem remanant i els deixem coure uns 15 minuts. Uns 5 minuts abans, hi tirem el julivert ben picat. S’han de beure tota l’aigua.
Els 15 minuts són relatius, de fet mirant es veu si estan o no.
Ja els podem servir.

30min


Recepta de cuina de Saltejat de bolets

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11062 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: