Arròs a la cassola amb bolets i costella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 d'arròs tipus bomba Montsià
  • Un litre de brou de verdures de pot
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un pebrot verd
  • Una ceba picolada
  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • Oli d'oliva
  • Tomàquet fregit
  • Cinc tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
  • Picada de : julivert, all i un raig d'oli, feta amb la batedora elèctrica

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella de porc salpebrada.
Seguidament, afegim : el pebrot picolat, la ceba picolada i tres cullerots de tomàquet fregit.
Quan ja tenim tot el conjunt ben fregit, afegim l'arròs, i el remenem amb una espàtula de fusta. Tot seguit, afegim els bolets escorreguts i tres cullerots de picada, ho remenem ben remenat i tot seguit afegim mig litre de brou, i deixem que arrenqui el bull.
Corregim de sal, i a mesura que l'arròs necesiti més brou, l'anem afegint com si fessim un risoto, fins que l'arròs és cuit. Seguidament, el deixem reposar tapat amb un paper d'alumini cinc minuts, i ja el podrem servir a taula

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: