Conill a l’allet amb bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill a trossos de 1 Kg i 200 g (aproximadament)
  • 1 Cabeça d’alls
  • 300 g de bolets
  • 2 Fulles de llorer
  • Brandi
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Rentem i salpebrem el conill.
Agafem una cassola , hi posem el conill a trossos amb bastant oli i amb els alls amb la pell (fem un petit tall a cada dent d’all).
Deixem que es vagi fent a foc suau. Uns 30 minuts.
Mentre, rentem els bolets i els grossos els tallem a trossos. En una paella amb una mica d’oli , hi posem els bolets amb una mica de sal. Al inici, el foc alt i la paella tapada, mirem si han tret l’aigua. Quan ja en tret tota l’aigua ja estan. Uns 15 minuts.
Afegim els bolets a la cassola amb un rajolí de brandi i les fulles de llorer.
Deixem coure uns 15 minuts més.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Conill a l’allet amb bolets

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: