Cargols bovers picants

Ingredients

  • 2 Kg de cargols bovers
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Fulla de llorer

Per la salsa:

  • 100 g de xoriço picant
  • 2 Talls de cansalada de la papada
  • Una mica de salsa de tomàquet fregit de conserva
  • 2 Dents d’all
  • 1 Branca de julivert
  • Sal
  • 1 Bitxo
  • Oli d’oliva

Elaboració

Dels cargols:

Netegem molt bé els cargols canviant l’aigua moltes vegades, els posem en una olla juntament amb la cabeça d’alls i el llorer i a continuació, els cobrim amb aigua. Posem l’olla a foc suau a fi que els cargols vagin traient les banyes. Un cop ja hagin sortit, els deixem bullir fins que estiguin cuits, de 30 a 40 minuts.
De la salsa:
Posem oli en una cassola de fang i hi fregim la cansalada tallada a trossos, quan comenci a agafar color hi incorporem el xoriço picant, ho remenem tot i hi incorporem els cargols escorreguts. Ho barregem bé amb la cansalada, hi afegim la salsa de tomàquet i el bitxo. Fem una picada d’all i julivert, l’aclarim amb una mica d’aigua i l’afegim a la cassola. Rectifiquem de sal i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts. Ja podem servir els cargols.

1h


Recepta de cuina de Cargols bovers picants
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: