Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat
Ingredients
- 2 Rodanxes de formatge de cabra
- 1 Bossa petita de ruca
- 20 g de pinyons
- 1 Pot d’albergínia escalivada a rodanxes de conserva casolana
- 1 Tomàquet mitjà
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Peescalfem el forn a 180 graus. Mentre, agafem dues rodanxes d’albergínia , rentem el tomàquet i en tallem dues rodanxes. Ho reservem . En una paella untada d’oli , quan està ben calenta, hi posem amb una mica de sal, les rodanxes d’albergínia i tomàquet. També, un grapadet de pinyons. Deixem coure 30 segons per costat. Agafem una safata de forn, hi posem un motlle rodó i alt , dins de base: una capa d’albergínia, sobre el tomàquet, sobre una rodanxe de formatge de cabra i aixó ho repetim una altre vegada, posant uns pinyons a sobre de tot. Ho posem al forn i deixem coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, ho traiem del forn i ho pasem a una terrina de fang. Desmotllem amb cura i als voltants, hi posem una mica de ruca per acompanyar. Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies