Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

Ingredients

  • 2 Rodanxes de formatge de cabra
  • 1 Bossa petita de ruca
  • 20 g de pinyons
  • 1 Pot d’albergínia escalivada a rodanxes de conserva casolana
  • 1 Tomàquet mitjà
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Peescalfem el forn a 180 graus. Mentre, agafem dues rodanxes d’albergínia , rentem el tomàquet i en tallem dues rodanxes. Ho reservem . En una paella untada d’oli , quan està ben calenta, hi posem amb una mica de sal, les rodanxes d’albergínia i tomàquet. També, un grapadet de pinyons. Deixem coure 30 segons per costat. Agafem una safata de forn, hi posem un motlle rodó i alt , dins de base: una capa d’albergínia, sobre el tomàquet, sobre una rodanxe de formatge de cabra i aixó ho repetim una altre vegada, posant uns pinyons a sobre de tot. Ho posem al forn i deixem coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, ho traiem del forn i ho pasem a una terrina de fang. Desmotllem amb cura i als voltants, hi posem una mica de ruca per acompanyar. Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

Detall del plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!