Peix espasa a la planxa amb emulsió d’all i julivert

Ingredients

  • 4 Talls de peix espasa o 2 talls grans, uns 800 g en total
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per l’emulsió d’all i julivert:

  • 6 Dents d’all
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

De l’emulsió d’all i julivert:

Pelem els grans d’all i en fem tres trossos. Tallem el julivert ben petit. En el got de la batedora eléctrica, hi posem els alls a trossos, el julivert picat, una mica de sal i un bon raig d’oli. Ho batem uns 2 minuts. Ha de quedar una mica líquid.

Del peix espasa:

En una planxa amb una mica d’oli, quan està ben calenta , hi posem els talls de peix espasa amb una mica de sal. Deixem coure el peix , uns 3 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat , hi posem el peix espasa I per sobre l’emulsió d’all i julivert.

15min


Recepta de cuina de Peix espasa a la planxa amb emulsió d’all i julivert

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1504 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!