Trinxat de patata, ceps amb ou trencat i foie a la planxa

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 2 Patates mitjanes
  • 100 g de Ceps de conserva casolana
  • 60 g de foie fresc
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Pelem les patates, les netegem i tallem a daus. Les posem en una olla amb aigua iuna mica de sal. Quan l’aigua bull, les deixem coure uns 20 minuts. Les escorrem bé , les xafem amb una forquilla i les reservem. Mentre, en una paella amb una mica d’oli, saltem els ceps fins que no treguin aigua. Uns 10 minuts. Els reservem. En la mateixa paella, sense oli, tallem el foie fresc a trossets i el saltem uns 2 minuts (màxim). El reservem . En la mateixa paella, sense treure el greix de saltar els ceps, hi afegim oli i fem dos ous ferrats. Uns 3 minuts.

Per emplatar:

Barregem en un bol els ceps, amb les patates xafades i el foie. Osem un motlle rodó sobre el plat i l’omplim amb la barreja anterior. Desmotllem i sobre, hi posem un ou ferrat amb una mica de sal i pebre vermell dolç. Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Trinxat de patata, ceps amb ou trencat i foie a la planxa

En el plat per degustar-lo

Recepta de cuina de Trinxat de patata, ceps amb ou trencat i foie a la planxa

Detall del plat.

Recepta de cuina de Trinxat de patata, ceps amb ou trencat i foie a la planxa

Tot trinxat per degustar-ho.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2176 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: