Cargols a la cassola amb costella de porc

Ingredients

  • 1,5 Kg de Cargols (la majoria cargols bovers)
  • 1 Ceba a daus
  • 4 Dents d’all picat
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd
  • 2 Tomàquets
  • 250 g de Costella de porc
  • 100 g de Pernil a daus
  • Llorer, fonoll i menta
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Aigua

6 racions

Elaboració

Per bullir els cargols:

Fem dejunar els cargols durant una setmana. Els rentem amb aigua força vegades i els posem en una olla amb aigua freda fins que bullin. Els escorrem i bullim amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.

Per acabar el plat:

En una cassola amb oli d’oliva, fregim la costella de porc , hi
afagim la ceba a daus , els alls picats i la resta de les verdures i hortalisses, tallades petites.
Quan les verdures estiguin gairebé cuites, hi afagim el pernil a daus i els cargols, i ho cobrim amb aigua. Hi posem sal i pebre negre mòlt . Deixem coure uns 20 minuts tot junt. Ja es poden servir.

45min


Recepta de cuina de Cargols a la cassola amb costella de porc

Acabats de fer.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4567 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: