Macarrons amb salseta de tonyina, olives de Kalamata, tàperes i afàbrega

Ingredients

  • 320 g de Macarrons
  • Aigua
  • Sal
  • 1 Pot de tomàquet fregit casolà
  • Una llauna de tonyina gran
  • 1 Pot de tàperes
  • 1 Pot d’olives de Kalamata sense pinyols.
  • Alfàbrega
  • 120 g de formatge ratllat

4 racions

Elaboració

En una olla amb ai gua i sal, quan bull hi tirem els macarrons i els deixem coure segons les instruccions del paquet, uns 10 o 12 minut. Mentre, en un bol fem la salsa i hiposem: el tomàquet, la tonyina esmiculada, les tàperes, les olives partides per la meitat i una mica d’alfàbrega Ho remenem molt bé. En un plat, hi posem els macarrons per una persona, sobre la salsa i una mica de formatge ratllat. Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Macarrons amb salseta de tonyina, olives de Kalamata, tàperes i afàbrega
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Macarrons amb salseta de tonyina, olives de Kalamata, tàperes i afàbrega
En el plat per degustar-los, tot remenat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: