Tàrtar vegetarià

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Cogombre petit
  • 1 Pastanaga petita
  • 1 Tomàquet d’amanir
  • 100 g de Quinoa comprada cuita al mercat
  • 2 Ous escalfats
  • Vinagre d'arròs
  • Sal
  • Vinagre
  • Ruca i paté de remolatxa (opcional com acompanyament)

2 racions

Elaboració

Pelem i tallem el cogombre, la pastanaga i el tomàquet, a daus com més petits millor. Ho reservem. En un bol remenem tots els ingredients anteriors amb la quinoa, menys l'ou i ho amanim amb vinagre d'arròs .

Per fer I’ou escalfat:

En un cassó hi posem aigua amb sal i vinagre. Quan bull hi tirem l'ou sense closca (com per fer un ou ferrat ). Quan queda quallat el treiem i el reservem.

Per acabar el plat:

En un plat, omplim un motlle amb la barreja anterior (menys l’ou) . Desmotllem i sobre hi posem l’ou escalfat. Al costat, la ruca I el paté de remolatxa (opcional). És un plat fred.

30min


Recepta de cuina de Tàrtar vegetarià

En el plat per degustar-lo

Recepta de cuina de Tàrtar vegetarià

Detall del plat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: