Croquetes de porc senglar

Ingredients

  • 250 g. de Carn de porc senglar
  • 1 Porro
  • 1 Ceba
  • 50 cl de llet
  • Una cullerada de farina
  • Oli suau
  • 2 Ous de pagès
  • Pa ratllat

2 racions

Elaboració

Separem la carn de porc senglar que ens ha sobrat del civet, dels ossos i la trossegem ben fina. La reservem. En una paella, coem en un oli suau un porro i una ceba tallats ben fins. Quan encara no han agafat color en treiem bona part de l'oli (el porc senglar és molt greixós).Hi afegim la carn. Un cop calent (1 minut), hi tirem una bona cullerada de farina i la passem una mica. A continuación, hi afegim, poc a poc, la llet, i remenem amb cura no deixant que es facin grumolls. Quan agafa una textura més o menys espessa ho retirem i ho deixem refredar. Per fer les croquetes anem arrebossant aquesta pasta en farina, ou i pa ratllat. Es poden congelar i fregir (en oli ben calent) el dia que ens convingui.

40min


Recepta de cuina de Croquetes de porc senglar

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: