Croquetes de porc senglar

Ingredients

  • 250 g. de Carn de porc senglar
  • 1 Porro
  • 1 Ceba
  • 50 cl de llet
  • Una cullerada de farina
  • Oli suau
  • 2 Ous de pagès
  • Pa ratllat

2 racions

Elaboració

Separem la carn de porc senglar que ens ha sobrat del civet, dels ossos i la trossegem ben fina. La reservem. En una paella, coem en un oli suau un porro i una ceba tallats ben fins. Quan encara no han agafat color en treiem bona part de l'oli (el porc senglar és molt greixós).Hi afegim la carn. Un cop calent (1 minut), hi tirem una bona cullerada de farina i la passem una mica. A continuación, hi afegim, poc a poc, la llet, i remenem amb cura no deixant que es facin grumolls. Quan agafa una textura més o menys espessa ho retirem i ho deixem refredar. Per fer les croquetes anem arrebossant aquesta pasta en farina, ou i pa ratllat. Es poden congelar i fregir (en oli ben calent) el dia que ens convingui.

40min


Recepta de cuina de Croquetes de porc senglar

En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1651 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!