Sopa de pollastre amb pistons gallina esmicolada i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres i mig de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • 200 grams de pistons de mida mitjana
  • Quatre ous bullits
  • Aigua
  • Sal
  • Dos pits de gallina

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Uns estalvis
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous durant deu minuts, i un cop cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Seguidament, fiquem el brou en una cassola fonda juntament amb els pits de gallina a foc mitjà i quan els pits ja són cuits, els retirem i amb l'ajud d'un ganivet, els picolem ben menuts.
Deixem que el brou arrenqui el bull, corregim de sal, i tot seguit afegim els pistons, la gallina picolada i els ous.
Quan tot el conjunt ja és cuit, ho fiquem a la sopera, i ho servim a taula amb uns estalvis a sota, i les sis escudelletes.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: