Cassola de pastor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos colls de xai tallats en trossos regulars
  • Quatre salsitxes de porc tallades en dues meitats
  • Quatre talls de llom gruixuts tallats en dues meitats
  • Dues tires de cansalada de papada tallada en tres trossos gruixuts
  • 300 grams de mongetes del ganxet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una ceba picolada
  • Dos alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca de romaní
  • Una branca de farigola
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Vi ranci

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim: el xai, la cansalada, les salsitxes, el llom, la farigola, el romaní, els alls i la ceba picolada.
Ho espolsem amb una mica de sal i pebre i deixem que fregeixi a foc viu fins que tot plegat és daurat.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi ranci i deixem que redueixi.
A continuació, ho cobrim amb el brou de pollastre, fiquem el foc baix, tapem la cassola i deixem que cogui fins que les carns estiguin gairebé cuites.
Tot seguit corregim de sal, afegim les montgetes del ganxet i deixem que s'acabi de coure fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!