Maires a la romana amb cruixent de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze maires de mida mitjana
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Quatre ous

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Quatre plats plans de porcellana blanca
Unes tisores

Elaboració

Primerament, netegem les maires i amb l'ajud d'unes tisores retallem totes les espines que tenen pel voltant del cos, les netegem per dintre els budells i les reservem.
A part, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem damunt un paper de cuina.
A continuació, salem les maires, les passem per farina i pels ous batuts i les fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent, i un cop estiguin daurades, les posem de tres en tres en forma de ventall a la part de dalt de cada plat, i a la part de baix fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: