Tomàquets farcits amb bolonyesa sobre llit de patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
  • Bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
  • Salsa Aurora (la trobareu a les meves receptes)
  • Formatge ratllat
  • Quatre tomàquets vermell de mida grossa

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una espàtula metàl·lica plana
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una safata fonda metàl·lica
Un estri per buidar els tomàquets
Una mànega pastissera amb un broc ample
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i les reservem.
Seguidament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit amb un ganivet, tallem la part de dalt dels tomàquets i els buidem amb l'ajud del buidador de fruites.
Seguidament, en el fondo de la safata refractària fem quatre llits amb les patates a lo pobre i damunt fiquem un tomàquet farcit amb la bolonyesa, el cobrim amb una mica de salsa Aurora, l'espolsem amb formatge ratllat, i l'enfornem a 180º, fins que el formatge estigui daurat, i amb l'ajud de l'espàtula plana ja podrem ficar un tomàquet amb el seu llit de patates en el centre de cada plat, i servir-ho a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: