Salsa de cireres
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ceba tendra picolada
- Coulis de cireres (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre cullerots de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Nou moscada
- Farina de blat de moro (si cal)
- Mantega
- Conyac
6 racions
Utensilis
Un atuell amb tapa
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Una espàtula de plàstic
Elaboració
Primerament, en un cassó amb dues cullerades de mantega, sofregim la ceba fins que està daurada
la flamegem amb un raig de conyac, i hi afegim quatre cullerots de coulis de cireres, i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que cogui tot plegat uns vint minuts, i tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho passem pel colador fi en el cassó on acabarem de fer la salsa, tot remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i si cal ho espessim amb una mica de farina de blat de moro amb aigua freda.
Un cop feta la salsa, la deixem refredar, i la guardem en un atuell amb tapa dintre la nevera fins que la necessitem fer servir, (pot aguantar un més a la nevera, tot remenant-la de tant en tant).
45min
Notes
Aquesta salsa, també la podem guardar en bosses en el congelador, i ens aguantarà al menys un any.
Etiquetes: Cuina de primavera Lenigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.