Supremes de rap en papillota amb gírgoles i ceba tendra caramel·litzada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de rap d'uns 200 grams cadascuna
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Cebes caramel·litzades [Veure recepta]
  • 300 grams de gírgoles naturals

4 racions

Utensilis

Quatre fulls de paper d'alumini
Quatre plats plans grans
Una placa pel forn
Dues espàtules planes metàl·liques
Unes tisores
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, tallem les gírgoles en juliana i les saltem en una paella amb un rajolí d'oli, salpebrades, i les reservem.
A part, fem la ceba com explico a la meva recepta, i la reservem.
Damunt el marbre de la cuina, posem quatre fulls de paper d'alumini, al damunt de cada paper fiquem una suprema de rap, ho salpebrem, fiquem un rajolí de vi blanc, ho cobrim amb les gírgoles, i ho acabem amb una capa de ceba caramel·litzada al damunt.
Seguidament, amb el paper d'alumini fem una bossa tot cargolant les vores, i ho fiquem en el forn damunt la placa a 180º, fins que veiem que s'inflen les bosses, cosa que voldrà dir que les supremes ja són cuites.
Ja per acabar, amb l'ajud d'unes tisores, obrim una finestra gran en el paper d'alumini, i posem les papillotes en el centre de cada plat, i ja ho podrem servira taula, així mateix.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: