Magret d'ànec a la graella amb patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una patata a la papillot (la trobareu a les meves receptes)
  • Un magret d'ànec de mida gran (600-800 grams aproximadament)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Dos plats grans de porcellana
Una safata plana per anar al forn
Un ganivet per filetejar
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, fem la patata a la papillot com explico a la meva recepta, i la reservem embolicada.
Seguidament, amb l'ajuda d'un ganivet fi, fem un engraellat per les dues cares del magret, i el posem a la graella uns dotze minuts.
Tot seguit, deixem que refredi una mica, i el tallem a talls una mica fins per tal que en surtin uns dotze talls, i els acabem de coure a la graella fins que estiguin cuits al nostre gust.
Ja per acabar el plat, repartim sis talls a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva.
Tot seguit, retirem el paper d'alumini de la patata, la tallem en dues meitats a lo llarg, les espolsem amb: sal, pebre vermell i oli d'oliva, i en fiquem mitja patata a la part de baix de cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: