Verat amb herbes aromàtiques al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Verats fescos que a la peixateria ens netegen i treuen les espines més grosses
  • Herbes aromàtiques moltes (orenja, anet i alfàbrega)
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Netegem el peix i li treiem les espines que no ens han tret a la peixateria.
En un plat hi posem una base de sal i, sobre els tall de verat (la base de sal, és perquè no s'enganxi el peix al plat, gens d'oli).
Posem sobre el peix, les espècies que ens vinguin de gust, en aquest cas hi he posat: orenga, anet i alfàfrega. Res d'oli.
Posem el plat al microones a 800 w, en el cas del verat, entre 4 i 5 minuts . El temps depèn de l'espècie de peix (lluç, salmó, verat,...) i del gruix. El temps, el dóna l'experiència. El millor és posar sempre 3 minuts i mirar.
Veurem si necessita més temps o no. Jo, al verat, li he posat 4 minuts i perfecte.
Ara, hi posem un bon raig d'oli d'oliva verge extra i a degustar-lo.

15min


Recepta de cuina de Verat amb herbes aromàtiques al microones

El verat cru i net d'espines.

Recepta de cuina de Verat amb herbes aromàtiques al microones

Verat amb herbes aromàtiques al microones.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: