Ous al forn amb xampinyons i cansalada
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos porros picolats
- Vuit ous de pagès
- Oli d'oliva
- Sal
- Quatre talls de cansalada fumada
- 200 grams de xampinyons naturals laminats
- Pebre negre en pols
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Quatre cassoles de terrissa individuals
Quatre plat de postre
Una paella gran
Unes pinces pel forn
Elaboració
							Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim : els porros picolats, la cansalada tallada menuda, i els xampinyons laminats i salpebrats.
Quan tot plegat està ben fregit, ho repartim entre les cassoletes individuals, i al damunt esclatem dos ous en cadascuna de les cassoletes, i ho espolsem amb una mica de sal, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els ous ja han quallat, i amb l'ajuda de les pinces del forn, les posem cadascuna damunt un plat de postre, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina dels ous
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina dels ous  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2453 visites.
 2453 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram