Ous al forn amb xampinyons i cansalada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos porros picolats
- Vuit ous de pagès
- Oli d'oliva
- Sal
- Quatre talls de cansalada fumada
- 200 grams de xampinyons naturals laminats
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Quatre cassoles de terrissa individuals
Quatre plat de postre
Una paella gran
Unes pinces pel forn
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim : els porros picolats, la cansalada tallada menuda, i els xampinyons laminats i salpebrats.
Quan tot plegat està ben fregit, ho repartim entre les cassoletes individuals, i al damunt esclatem dos ous en cadascuna de les cassoletes, i ho espolsem amb una mica de sal, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els ous ja han quallat, i amb l'ajuda de les pinces del forn, les posem cadascuna damunt un plat de postre, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels ous
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...