Rodanxa de lluç al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Rodanxa de lluç una mica gruixuda
  • 1 Patata petita/mitjana
  • 2 Tomàquets petits madurs
  • 1 Tros de llimona
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Tallem les patates ben netes, en rodanxes fines.
Les fregim lleugerament, sense que agafin color, i les posem a la base de la safata del forn amb els tomàquets tallats a quarts.
Damunt hi tirem llimona expremuda amb la mà i la sal.
A sobre hi col.loquem la rodanxa de lluç.
Ho regem tot amb l'oli que hem fet servir abans de fregir els ingredients, just que cobreixi les patates.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn i ho deixem coure uns 20 minuts, mentre cou ho anem mirant i hi tirem el suc sobre el lluç perquè quedi més amorosit (gens sec).
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Rodanxa de lluç al forn

Rodanxa de lluç al forn.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: