Rodanxa de lluç al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Rodanxa de lluç una mica gruixuda
  • 1 Patata petita/mitjana
  • 2 Tomàquets petits madurs
  • 1 Tros de llimona
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Tallem les patates ben netes, en rodanxes fines.
Les fregim lleugerament, sense que agafin color, i les posem a la base de la safata del forn amb els tomàquets tallats a quarts.
Damunt hi tirem llimona expremuda amb la mà i la sal.
A sobre hi col.loquem la rodanxa de lluç.
Ho regem tot amb l'oli que hem fet servir abans de fregir els ingredients, just que cobreixi les patates.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn i ho deixem coure uns 20 minuts, mentre cou ho anem mirant i hi tirem el suc sobre el lluç perquè quedi més amorosit (gens sec).
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Rodanxa de lluç al forn

Rodanxa de lluç al forn.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!