Crema de carbassa i porro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassa petita o, carbassa ja tallada i pelada envasada al buit
  • 1 Porro gran
  • Oli d'oliva verge
  • 400 cl d'aigua
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 2 Formatgets (el Caserio, la Vaca que riu,...)
  • Opció: en lloc dels formatgets hi podem posar 200 cl de crema de llet

2 racions

Elaboració

Pelem la carbassa i la tallem a trossos, si no l'hem comprat tallada i envasada al buit.
Treiem la primera capa del porro i el tallem a trossos.
En una olla, hi posem l'aigua, una mica de sal, el pebre mòlt, un raig d'oli d'oliva verge i la carbassa juntament amb el porro, tot tallat a trossos.
Ho deixem bullir uns 30 minuts
Ho passem per la batedora elèctrica, hi tirem els dos formatgets i ho batem fins obtenir la textura desitjada.
Ho proven per veure el punt de sal i pebre i en funció procedim o no a rectificar.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Crema de carbassa i porro

A punt de passar per la batedora.

Recepta de cuina de Crema de carbassa i porro

Crema de carbassa i porro.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: