Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Carquinyolis d'avellana (i d'ametlla també)

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 100g d'avellanes (o d'ametlles) crues i amb pell
  • 1 ou
  • 100g de sucre
  • 175g de farina
  • Ratlladura de llimona
  • una culleradeta de llevat en pols
  • 1/2 culleradeta de canyella en pols.
  • un rajolí de vi dolç.

8 racions

Elaboració

Poseu les avellanes (o les ametlles) a remullar amb el vi dolç
Poseu la farina i el llevat en un bol, en forma de volcà. Al mig poseu-hi l'ou, el sucre, la canyella i la ratlladura de llimona. Treballeu-ho primer amb una forquilla i després , amb les mans; a mig treballar-ho hi afegiu les avellanes, escorregudes però encara mullades, i ho seguiu pastant fins que estigui ben unit. Si us calgués hi podeu afegir una cullerada del vi dolç per ajudar-vos.
Formeu-ne unes barretes d'uns 3cm d'ample per 1cm i mig d'altes. Poseu-les al forn uns 20 minuts. Traieu-les i quan s'hagin refredat una miqueta les talleu a llesquetes, les torneu a enfornar uns minuts més fins que agafin color.

1h

Per Dolça


Recepta de cuina de Carquinyolis d'avellana (i d'ametlla també)

per Dolça

Etiquetes: Avellanes DOREUS  Carquinyolis   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Postres i dolços › Carquinyolis d'avellana (i d'ametlla també)

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1167

3430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Mª Pilar López
  • Roser Sans
  • Roger Lorente Martínez


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Magdalenes de poma, panses i avellanes
    Postres i dolços
    35 min.
  • Galetes d'avellana
    Postres i dolços
    60 min.
  • Coc de xocolata amb avellanes
    Postres i dolços
    50 min.
  • Coc d'avellanes i canyella
    Postres i dolços
    60 min.
  • Escarola amb romesco
    Amanides i plats freds
    30 min.
  • Carxofes en romesco
    30 min.
  • Rap i escamarlans amb romesco d'avellana
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Mandonguilles amb avellanes i ceps
    Carns
    60 min.
  • Carquinyolis
    Postres i dolços
    Galetes
    50 min.
  • Palaia amb salsa d'ametlla
    Peixos i mariscos
    10 min.
  • Orxata d'avellana
    Begudes
    30 min.
  • Carquinyolis d'avellanes i figues
    Postres i dolços
    Galetes


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Dolça
podeu trobar-me al http://nototsonpostres.blogspot.com
Reus (Baix Camp)

74 receptes

16 aportacions al fòrum

10 fotos favorites

32 seguidors

Segueix a 86 Xefs

  • Mercè Pairot Rovira
  • Kro Kolomina
  • Eduard Lluis Palaus
  • Salvador Arimany i Minguella
  • Imma Soto
  • Loreto Meix
  • Yago Arribas
  • Meritxell caldú aragonès
  • Fran Boza
  • Rosa Piera

... i 76 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Crema de patata violeta amb trompetes i encenalls de pernil
  • Pastís de formatge i xocolata
  • Crema d'espàrrecs
  • Estofat d'isard amb ceps
  • Préssecs al vi del Montsant
  • Picantons amb préssec
  • Pasta "al gust" d'all
  • Panets de viena
  • Coc de xocolata al vi negre
  • Confitura de síndria

Veure totes les receptes

Dolça RSS feed.

Últims comentaris

  • Tomàquets al forn amb " persillé "
    són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
  • Coc amb taronja confitada i xocolata
    Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
  • "pastis de garrofa amb mousse de poma"
    Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
  • Bacallà amb samfaina
    I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
  • Coca de vidre
    La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????

Les seves millors receptes

  • Panets de mató *****
  • Cake salat d' espàrrecs, tomàquet i mozzarella *****
  • Confitura de síndria *****
  • Estofat d'isard amb ceps *****
  • Pa de pessic *****

Receptes que millor ha valorat

  • Suquet de peix *****
  • Tatin de poma *****
  • Patates en escabetx *****
  • Múrgoles farcides de mi-cuit d'ànec *****
  • Pizza d'albergínia ****

Les seves etiquetes

  • Avellanes DOReus 8
  • Bolets 1
  • Botifarra 1
  • Caça 1
  • Carpaccio 1
  • Coc 2
  • DOlços de Quaresma 3
  • Fruita 2
  • Nadal 1
  • Ou 2
  • Patata 1
  • Peix 1
  • Pollastre 3
  • Postres 3
  • Recepta típica de Reus 4
  • Verdura 3
  • Verdures 1
  • Vi 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús