Ànec a la taronja al meu estil

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ànec mut d'uns 2 kg, net i tallat a trossos
  • El suc de 2 o 3 taronges
  • 2 cebes mitjanes
  • Un vaset de vi ranci
  • Sal i pebre molta al moment
  • Oli d'oliva extra verge

6 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos d’ànec i tallem les cebes en juliana.
En una cassola, hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra, quan estigui calent hi anem posant els trossets de l’ànec salpebrat.
Quan veiem que està daurat retirem l’excés de greix. Hi afegim la ceba en juliana i el vaset de vi ranci. Ho deixem coure lentament, uns 50 minuts aproximadament. Segons anem veien. Controlem la cocció. Continueu amb la cocció, aproximadament 1 hora.
En els últims minuts hi afegim el suc de les dues taronges. Rectifiquem de sal i pebre.

1h 20min


Recepta de cuina de Ànec a la taronja al meu estil

Ànec a la taronja al meu estil.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: