Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pits de pollastre desossats
  • 240 g d'arròs
  • 200 g de xampinyons
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una olla hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem l'arròs. Ho deixem coure uns 20 minuts.
El pasem per aigua, escorrem i reservem.
Mentre fem l'arròs, preparem els ingredients per fer les broquetes.
Trossegem els pits de pollastre a daus.
Fem una barreja amb l’oli, el pebre, i la sal.
Suquem el pollastre amb aquesta barreja i el deixem macerar uns 20 minuts.
Prepararem les broquetes, posant en un pal per broquetes, els trossos de pollastre a daus.
Guardem daus de pollastre per posar a l'amanida d'arròs.
Escalfem una planxa amb una mica d’oli i hi posem a coure les broquetes. Uns 10 – 15 minuts.
Les anem girant perquè es facin per tots els costats.
En un costat de la planxa, saltem els xampinyons laminats i rentat s, uns 10 minuts.
Reservem els xampinyons per l'amanida d'arròs.
Trossegem els xampinyons. En un bol hi posem l'arròs amb els dauets de pollastre que tenim
reservats i els xampinyons trossejats. Ho amanim amb oli d'oliva i remenem bé.
En un plat hi posem l'amanida d'arròs i al costat dues broquetes per persona. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs

Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2071 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: