Risotto al safrà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 175 g d'arròs
  • Una mica de mantega
  • 1 ceba petita picada
  • 1/2 vas de vi blanc sec
  • 1/4 de cullerada de safrà
  • 25 g de formatge
  • 600 ml de brou de pollastre casolà
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Fonem una mica de mantega a foc mig en una cassola, hi afegim la ceba ben picada i deixem que cogui, uns 5 minuts, fins que estigui tova. Mantenim el brou calent.
Hi aboquem l'arròs, ho remenem i deixem coure 2-3 minuts.
Hi afegim el vi, ho remenem i deixem coure fins que s'evapori.
A continuació, hi incorporem el brou calent, afegint cada vegada aproximadament una tasseta de cafè i deixem que l'arròs es begui el brou abans d'afegir-ne més.
Ho coem, remenant de tant en tant, fins que l'arròs comenci a estar cremós però encara al dente, uns 15 minuts. Posem el safrà al caldo restant i l'afegim a l'arròs.
Apaguem el foc, hi tirem el formatge acabat de rallar i ho barregem. Rectifiquem de sal i pebre.
Tapem la cassola i ho deixem reposar 2-3 minuts per què els gustos es fusionin.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Risotto al safrà

Risotto al safrà.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1984 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: