Brandada de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom de bacallà prèviament dessalat, all, julivert, sal, una patata mitjaneta, una mica de mantega i un pot de crema de llet.
  • Unes torradetes a gust.

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre de servir.

Elaboració

Bullir la patata a rodanxes amb una mica de sal (poca, perquè el bacallà ja ho és una mica de salat)
Bullir pocs minuts el bacallà amb no massa aigua.
Escorreu-lo bé, i poseu-lo en un bol, juntament amb l'all, julivert, la mantega, la patata i la crema de llet.
Amb l'ajut d'una batedora manual, barregeu bé tots aquest ingredients, mirant que quedi una massa una mica espessa. Afegirem més crema de llet si la barreja ho demana.
Deixar-ho reposar una estona a la nevera, i ja ho tenim a punt per a posar damunt de les torradetes.

15min

Notes

Si es vol com a plat, pot servir-se acompanyat d'una amanida verda i tomaques xerri per decoració.
Podeu substituir la patata, per puré de patata espès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: