Saltat de col llombarda i pastanaga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 col llombarda
  • 1 ceba vermella picada
  • 3 pastanagues
  • 1/2 tassa d'aigua
  • Un rajolí de vinagre de poma
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Un polsim de comí

Elaboració

Tallem la mitja col llombarda per la meitat, després en juliana i finalment, més petita.
La rentem i assequem bé.
Pelem i tallem la ceba a quadradets i també, les pastanagues.
Escalfem una paella gran amb una cullerada d'oli d'oliva. Hi afegeix la ceba i la cuinem fins que comenci a ser transparent. A continuació, hi posem la llombarda i la pastanaga tot tallat petit.
Ho remenem bé. El volum de la llombarda, a mesura que es vagi cuinant menguará.
Passats uns minuts hi afegim l'aigua, el vinagre de poma, la sal i el comí.
Baixem el foc a mitjà-baix i ho deixem coure uns 30 minuts, de tant en tant ho remenem.
Ja es pot servir, calent o a temperatura ambient.

55min


Recepta de cuina de Saltat de col llombarda i pastanaga

Saltat de col llombarda i pastanaga.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!