Costella de porc amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de costella de porc
  • 500 g de patates
  • 200 g de pèsols desgranats
  • 1 ceba
  • 500 ml de brou de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la ceba ben picada.
Passats uns 10 minuts, hi afegim la costella de porc tallada a trossos, ho remenem i deixem-ho coure fins que comenci a daurar-se.
Hi posem les patates, tallades a trossos, i els pèsols, ho salpebrem, ho barregem bé i hi afegim el brou de carn.
Ho deixem coure a foc mitjà uns 30 minuts.
Si veiem que l'estofat s'asseca massa, hi afegim més brou.
Ja es pot servir el plat.

1h


Recepta de cuina de Costella de porc amb patates i pèsols

Costella de porc amb patates i pèsols.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: