Costella de porc amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de costella de porc
  • 500 g de patates
  • 200 g de pèsols desgranats
  • 1 ceba
  • 500 ml de brou de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la ceba ben picada.
Passats uns 10 minuts, hi afegim la costella de porc tallada a trossos, ho remenem i deixem-ho coure fins que comenci a daurar-se.
Hi posem les patates, tallades a trossos, i els pèsols, ho salpebrem, ho barregem bé i hi afegim el brou de carn.
Ho deixem coure a foc mitjà uns 30 minuts.
Si veiem que l'estofat s'asseca massa, hi afegim més brou.
Ja es pot servir el plat.

1h


Recepta de cuina de Costella de porc amb patates i pèsols

Costella de porc amb patates i pèsols.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: