Costella de porc amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de costella de porc
  • 500 g de patates
  • 200 g de pèsols desgranats
  • 1 ceba
  • 500 ml de brou de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la ceba ben picada.
Passats uns 10 minuts, hi afegim la costella de porc tallada a trossos, ho remenem i deixem-ho coure fins que comenci a daurar-se.
Hi posem les patates, tallades a trossos, i els pèsols, ho salpebrem, ho barregem bé i hi afegim el brou de carn.
Ho deixem coure a foc mitjà uns 30 minuts.
Si veiem que l'estofat s'asseca massa, hi afegim més brou.
Ja es pot servir el plat.

1h


Recepta de cuina de Costella de porc amb patates i pèsols

Costella de porc amb patates i pèsols.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: