Llobarro al forn amb patates, ceba i tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Llobarro mitjà
  • 3 Patates mitjanes
  • 2 Cebes
  • Alls
  • 2 Tomàquets madurs
  • 2 branquetes de romaní
  • Comí en pols
  • Sal d’herbes per a peix
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Rentem el llobarro i li fem un parell de talls al llom perquè es cogui millor. El reservem.
Pelem, rentem i tallem en rodanxes fines les patates.
En una safata per anar al forn, hi posem les làmines de patata, les reguem amb oli d'oliva i hi tirem una mica de sal per a peix.
Repetim el procés amb la ceba: la pelem, la filetegem i la disposem a sobre la patata.
Laminem els alls i els repartim per sobre. També hi afegim el tomàquet tallat a quarts.
Ho tornem a salar amb la sal d’herbes i ho reguem amb oli.
Finalment, repartim les branquetes de romaní per sobre.
Pre-escalfem el forn a 180ºC.
Ho posem a coure al forn durant uns 20 minuts a 180ºC. Un cop passat aquest temps, traiem la safata del forn, posem el llobarro sobre les patates, el reguem amb oli i l'empolsinem amb comí.
Ho coem uns 15 minuts més. Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Llobarro al forn amb patates, ceba i tomàquet
Llobarro al forn amb patates, ceba i tomàquet.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: