Llobarro al forn amb patates, ceba i tomàquet
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llobarro mitjà
- 3 Patates mitjanes
- 2 Cebes
- Alls
- 2 Tomàquets madurs
- 2 branquetes de romaní
- Comí en pols
- Sal d’herbes per a peix
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Rentem el llobarro i li fem un parell de talls al llom perquè es cogui millor. El reservem.
Pelem, rentem i tallem en rodanxes fines les patates.
En una safata per anar al forn, hi posem les làmines de patata, les reguem amb oli d'oliva i hi tirem una mica de sal per a peix.
Repetim el procés amb la ceba: la pelem, la filetegem i la disposem a sobre la patata.
Laminem els alls i els repartim per sobre. També hi afegim el tomàquet tallat a quarts.
Ho tornem a salar amb la sal d’herbes i ho reguem amb oli.
Finalment, repartim les branquetes de romaní per sobre.
Pre-escalfem el forn a 180ºC.
Ho posem a coure al forn durant uns 20 minuts a 180ºC. Un cop passat aquest temps, traiem la safata del forn, posem el llobarro sobre les patates, el reguem amb oli i l'empolsinem amb comí.
Ho coem uns 15 minuts més. Ja es pot servir.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5751 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.