Truita de tomàquet
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
1 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Elaboració
En un bol de vidre batem tres ous amb un pessic de sal i els reservem.
A part, fem el tomàquet concasé com explico a la meva recepta, i un cop fet, en posem dues cullerades juntament amb els ous, ho remenem, i tot seguit en una paella mitjana amb un raig d'oli fem una truita rodona, i un cop feta ja la podem servir a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta és per un comensal, però farem tantes truites com persones seguin a taula.
Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
734 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.