Ànec estofat amb olives trencades, cebes de platillo i botons de rovelló
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un ànec de quilo i mig (queda millor si ho fem amb un ànec mut)
- 300 grams de cebes del platillo
- 400 grams de botons de rovelló en conserva
- 300 grams d'olives verdes trencades
- Oli d'oliva
- Sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Brou de pollastre casolà ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Una ceba tallada a la brunesa
- Tres alls pelats
- Una fulla de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi ranci
- Pa fregit
- Julivert picat
- Ametlles torrades
- Xocolata en pols
- Mel
- Sucre
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Una cullera de fusta
Una paella mitjana
Elaboració
							Primerament, en una paella mitjana a foc baix, posem les cebes de platillo pelades, amb: un pessic de sucre i sal, i un raig d'oli d'oliva, i quan ja comencen a estar toves, hi afegim un raig de mel, i les anem remenant fins que estiguin caramel·litzades, i les reservem.
Seguidament, en una paella gran, saltem els botons de rovelló salpebrats, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
A part, fem una picada amb: un grapat de pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, julivert picat, un all pelat, una cullerada de xocolata en pols, un pessic de sal i pebre negre, i un cullerot de brou, tot seguit passem la batedora elèctrica, i ho reservem.
A continuació, tallem l'ànec en trossos regulars, i el sofregim salpebrat, amb un bon raig d'oli d'oliva, una ceba tallada a la brunesa, una fulla de llorer, i dos alls pelats i aixafats, i ho remenem amb la cullera de fusta, fins que tot el conjunt, és ben daurat i hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi ranci i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi l'ànec, i a foc mitjà deixem que vagi coent-se, fins que veiem que l'ànec ja és gairebé cuit, i és llavors quan hi afegim: les cebes caramel·litzades, la picada, i els rovellons, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, corregim de sal, apaguem el foc, i ho deixem reposar cinc minuts, i ja ho podem servir a taula amb la mateixa cassola i uns estalvis a sota.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						La cuina dels estofats
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels estofats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1854 visites.
 1854 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram