Garró de porc al forn amb patates fregides tallades a quadres

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un garró de porc de mida grossa tallat en dues meitats a lo llarg
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Tres alls pelats aixafats
  • Dues patates de mida mitjana

2 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Unes pinzes pel forn
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Agafem els dos trossos de garró, els posem en una safata per anar al forn, els salpebrem, els reguem amb un raig d'oli d'oliva, i un bon raig de vi blanc, hi afegim dues fulles de llorer i tres alls aixafats, i els posem en el forn a 180º, encès de la part d'a baix, i deixem que coguin durant una hora o hora i mitja, tot donant-li voltes fins que estiguin cuits al nostre gust.
A part, pelem les patates i les tallem en quadres mitjans, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que ja estan daurades, i amb l'aranya les posem en una safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
Quan els garrons ja estan ben daurats, en posem un tros en cada plat, acompanyats de les patates fregides, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: