Garró de porc al forn amb patates fregides tallades a quadres
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un garró de porc de mida grossa tallat en dues meitats a lo llarg
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres alls pelats aixafats
- Dues patates de mida mitjana
2 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Unes pinzes pel forn
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Agafem els dos trossos de garró, els posem en una safata per anar al forn, els salpebrem, els reguem amb un raig d'oli d'oliva, i un bon raig de vi blanc, hi afegim dues fulles de llorer i tres alls aixafats, i els posem en el forn a 180º, encès de la part d'a baix, i deixem que coguin durant una hora o hora i mitja, tot donant-li voltes fins que estiguin cuits al nostre gust.
A part, pelem les patates i les tallem en quadres mitjans, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que ja estan daurades, i amb l'aranya les posem en una safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
Quan els garrons ja estan ben daurats, en posem un tros en cada plat, acompanyats de les patates fregides, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del garró de porc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5089 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.