Xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tros de cansalada viada de 200 grams
  • Un tros de pernil salat de 200 grams
  • Un tros de pernil dolç de 200 grams
  • Una tira de xoriç (xistorra)
  • Un tros de llonganissa seca de 200 grams
  • Un tros de bisbe negre de 200 grams

15 racions

Utensilis

Un atuell amb tapa

Elaboració

Agafem els trossos d'embotit, i els tallem un a un en daus petits, i els anem posant dintre del atuell, i quan ja els tenim tots picats, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar a la nevera fins que ens facin falta.

45min

Notes

Aquesta recepta, temps enrere les xixorrites les podíem trobar a les cansaladeries dels mercats, però com que ara es fa difícil de trobar-ne, penjo aquesta recepta, perquè ens les puguem fer nosaltres mateixos.
Molts dels companys i companyes de receptes.cat, alguna vegada m'han preguntat que que eren les xixorrites, doncs ara ja ho sabeu i us les podreu fer vosaltres mateixos/as.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: